I mange år har jeg haft lyst til at skrive en tryllebog, men det skulle ikke blot være en instruktionsbog som så mange andre tryllebøger på markedet.

Min oplevelse af tryllebøger var, at mange begynderbøger var for pjattede og gav korte og ufuldstændige instruktioner på tryllenumre og at mange bøger for unge og viderekomne var for avancerede, da de beskrev numre, der kræver en del kundskaber, som selv professionelle tryllekunstnere bruger flere år på at mestre. Derfor ville jeg skrive en bog, der tager trylleri som kunstart alvorligt, og som giver læseren de grundlæggende magiske kundskaber.

“MAGISKE DAGE PÅ TRYLLEAKADEMIET”. Ny bog af tryllekunstner Henrik Christensen, Odense.

I bogen “MAGISKE DAGE PÅ TRYLLEAKADEMIET” møder du Thomas, hvis største ønske er at lære at trylle. Sammen med vennen Isabella bliver han optaget på Trylleakademiet, hvor Tryllemesteren fortæller dem om magiens historie, lærer dem at holde på en hemmelighed og afslører alle de rigtige tryllehemmeligheder. Men hvad er Isabellas hemmelighed, som hun ikke vil afsløre for Thomas? Hvorfor har hun så nemt ved at trylle og vil det mon lykkes for hende at trylle sig selv usynlig? Og opdager Thomas hemmeligheden bag ægte magi?

Som læser lærer du at trylle sammen med Thomas og Isabella og du får del i alle tryllehemmelighederne. Tryllemesteren lærer dig at trylle i en progressiv læringskurve, så du til sidst kan udføre et avanceret tryllenummer uden besvær. Samtidig oplever du gennem hovedpersonen Thomas glæden ved at lege tryllekunstner og tilegne sig magiske kundskaber samt glæden ved optræde foran et publikum med veltilrettelagt trylleri.

Historien bygger på mine egne bestræbelser på at mestre magien og er en kærlighedserklæring til den barnlige fantasi og modet til at forfølge sin drøm og skabe sin egen verden.

Omslag: Mette Breth. 25 kapitler. Ca. 220 sider. Illustreret med fotos. Velegnet fra 12 år.

”MAGISKE DAGE PÅ TRYLLEAKADEMIET” udkommer efteråret 2022.

Reservér dit eksemplar allerede nu til rabatprisen kr. 198,- (udsalgsprisen bliver kr. 248,-).

Tilbuddet gælder 100 eksemplarer og gælder ved personlig levering ved passende lejlighed og dækker ikke evt. forsendelse.

Du betaler først, når du har bogen i hånden.

Send mig blot en besked med din reservation – mail til henrik@henrikchristensen.com eller SMS på 3063 5251.