Foredrag


Fra drøm til virkelighed

I foredraget fortæller jeg om, hvordan jeg allerede som barn vidste, at jeg ville være tryllekunstner og hvordan jeg gik målrettet efter at opfylde min drøm. Hør hvad der skal til for at lære at trylle. Hør hvilke personlige egenskaber og færdigheder, der er nødvendige for at kunne gøre sin hobby til sin levevej – det er nemlig ikke nok ”bare” at kunne trylle m.m.

Det er en historie, der kan tjene som motivation for andre, der lige som mig har en drøm om at beskæftige sig med noget utraditionelt. Foredraget bliver naturligvis krydret med tryllerier og masser af visuelt materiale.

Perfekt til personaledagen, salgskurset eller uddannelsesinstitutionen.

Varighed 90 minutter eller efter aftale.

SEND MIG ET FORTRYLLENDE TILBUD

Trylleakademiet


I 2011 stiftede jeg Trylleakademiet for at give alle muligheden for at snuse til magiens verden

Trylleakademiet tilbyder førsteklasses trylleundervisning til alle interesserede. Undervisningen foregår via lær-at-trylle-DVDer og trylleworkshops. Privat undervisning er også mulig.

Trylleakademiet tilbyder også Magisk Teambuilding. Magisk Teambuilding er en sjov og anderledes aktivitet, der bringer alle nærmere sammen på en morsom og uhøjtidelig måde. Velegnet som en ny, anderledes og morsom aktivitet til personaledagen, kursusdagen eller sommerfesten.

BESØG TRYLLEAKADEMIET

Musikalsk Magi


Hyggepiano

De musikalske tryllerier på tangenterne lægger sig som et blødt fløjlstæppe under tilhørerne og medvirker til at skabe den behagelige og hyggelige atmosfære, der får alt til at gå op i en højere enhed. Repertoiret består af internationale og danske evergreens, musicalsange, jazzstandards m.v.

Hyggepiano kan kombineres med en trylleoptræden. Forestil jer gæsternes overraskelse, når pianisten pludselig viser sig at være tryllekunstner!

SEND MIG ET FORTRYLLENDE TILBUD