I går var jeg sammen med ca. 30 andre trylleinteresserede til seminar med tryllekunstneren Wayne Houchin fra USA. Seminaret blev afholdt i Horsens hos firmaet Pegani, der er Skandinaviens største forhandler af tryllerekvisitter.

Wayne fortalte om sin start som tryllekunstner og om hvordan han blev fascineret af den mere bizarre magi, da han voksede op i samme by som en sabelsluger, som han blev venner med. Det interessante ved denne specielle gren af magien er, at publikum tror, at det er virkeligt, men blot bizart – som når en sabelsluger sluger et sværd. Når man bruger trylleri kan man lave endnu stærkere effekter, som publikum stadigvæk tror er ”reelle”, men blot bizarre …

Wayne viste og forklarede os en del bizarre trick, som f.eks. at spise en sytråd og trække den ud gennem øjet. Et nummer, jeg nok aldrig kommer til at lave. Ud over de bizarre numre viste og forklarede han også sin signatur-effekt med at trylle en lånt og mærket mønt ind i en lukket coladåse. Denne effekt har han selv opfundet og bl.a. også lært fra sig til tryllekunstneren Criss Angel, der har vist den i et af sine tv-shows.

Besøg Wayne Houchin her.

Et spændende møde med en professionel, humoristisk og magisk personlighed.

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.