Bogen ”MAGISKE DAGE PÅ TRYLLEAKADEMIET” er netop udkommet og kan bestilles direkte hos mig

Historien bygger på mine egne bestræbelser på at mestre magien og er en kærlighedserklæring til den barnlige fantasi og modet til at forfølge sin drøm og skabe sin egen verden.
Som barn vidste jeg tidligt to ting: Jeg ville lære at trylle og jeg ville lære at spille klaver. Nogle af mine barndomsvenner havde klaver derhjemme, så ved enhver given lejlighed sad jeg ved deres klaver og overtalte dem til at lære mig et par numre. Trylleri var derimod langt uden for min rækkevidde. Jeg havde set tryllekunstnere i fjernsynet, men aldrig i virkeligheden, og jeg kendte ingen, der havde forstand på magi. Så hvor går du hen, når du vil lære at trylle i starten af 1980’erne? I en tid, hvor du ikke, som i dag, kunne finde al information på nettet.

I bogen møder du Frederik, hvis største ønske er at lære at trylle! Sammen med vennen Isabella bliver han optaget på Trylleakademiet, hvor Tryllemesteren fortæller dem om magiens historie, lærer dem at holde på en hemmelighed og afslører alle de rigtige tryllehemmeligheder. Men hvad er Isabellas hemmelighed, som hun ikke vil fortælle Frederik? Hvorfor har hun så nemt ved at trylle, og vil det mon lykkes hende at trylle sig selv usynlig? Og finder Frederik hemmeligheden bag ægte magi?

Som læser lærer du at trylle sammen med Frederik og Isabella, og du får del i alle tryllehemmelighederne. Du lærer i alt 8 grundlæggende tryllenumre, der med Tryllemesterens grundige anvisninger giver dig den bedste introduktion til magiens verden. Du lærer et af verdens ældste tryllenumre, et klassisk rebtrick, to forbløffende korttricks, et taltrick, et mønttrick, og til sidst lærer du Tryllemesterens yndlingsnummer. Desuden lærer du, hvordan du holder på en hemmelighed, hvordan du tvinger en tilskuer til at vælge en bestemt genstand, og hvad der skal til for at præsentere en succésfuld trylleforestilling.

Udover at lære læseren at trylle, formidler bogen den barnlige glæde ved at lege tryllekunstner og tilegne sig magiske kundskaber samt glæden ved at optræde foran et publikum med veltilrettelagt trylleri. Desuden giver historien læseren indblik i hovedpersonens glæder og sorger på rejsen mod at mestre magien.

25 kapitler, 212 sider. Illustreret med fotos. Velegnet fra 12 år.
Se mere om bogens og dens tilblivelse på facebook.com/magiskedage
Du kan bestille bogen direkte hos mig pr. mail til henrik@henrikchristensen.com eller SMS på 3063 5251.
Bogen koster kr. 248,- plus forsendelse kr. 48,- i hele landet.
Du kan også bestille bogen overalt på nettet, hvor der sælges bøger, og evt. hente bogen i din lokale boghandel.