ValentinsdagGrand2014
Valentinsdagsmenuen på First Hotel Grand.

I morgen fredag er det Valentinsdag, kendt som “de elskendes helligdag”, der skal bruges på at fejre kærligheden med sin kæreste eller ægtefælle.

First Hotel Grand i Odense serverer denne aften en særlig Valentinsdagsmenu og pynter det flotte Brasserie op med hjerter, roser m.v.

Så der er lagt op til en fuldendt romantisk aften på det gamle hotel i centrum af Odense.

Under middagen vil jeg, som hotellets ”In-House Entertainer”, hygge om gæsterne med lidt close-up trylleri samt romantisk musik på flyglet. Heldigvis er der masser af skønne melodier, der passer perfekt til en Valentinsdag – ”My Funny Valentine”, ”Bella Notte, ”Can You Feel The Love Tonight”, “Love Never Dies”, “Our Love Is Here To Stay” m.fl.

Henrik C_Grand Hotel 153-001
Der er lagt op til en perfekt Valentinsdag på First Hotel Grand med en særlig
Valentinsmenu i eksklusive omgivelser og romantisk klavermusik i baggrunden.

Det er virkelig en gave at have alle disse vidunderlige melodier til rådighed til at hygge om gæsterne med og jeg glæder mig meget til at være med til at gøre aftenen til en ganske særlig aften for de par, der vælger at fejre Valentinsdag på hotellet.

Med ønsket om en glædelig Valentinsdag til dig også:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.