Mit virke som tryllekunstner gælder først og fremmest optrædender for private og firmaer. Men jeg vil gerne give alle muligheden for at opleve trylleri ved et offentligt tilgængeligt show. Derfor har jeg bl.a. 15 år i træk præsenteret sceneshowet ”it’s magic! Vegas må vente …” på Magasinet i Brandts Klædefabrik i min hjemby Odense.

De sidste 3 år har jeg desuden præsenteret et eksklusivt magisk show for et mindre publikum i Odense. I 2007 lavede jeg showet ”Kom helt tæt på!” på Mimeteatret, i 2008 lavede jeg showet ”Magi på klostret!” på Historisk Hus, Skt. Knuds Kloster og i 2009 lavede jeg showet “Magi på Maskinen!” på Kulturmaskinen – alle 3 steder spændende rammer for showet.

Mit ønske har hele tiden været at finde et sted, hvor jeg kan præsentere mit close-up show fast en eller to gange pr. måned året rundt. Og mit største ønske har været at lave det på byens hotel, nemlig First Hotel Grand – de rette eksklusive rammer til et eksklusivt magisk show.

Nu er drømmen gået i opfyldelse!

Showet ”MAGI PÅ GRAND” havde premiere på First Hotel Grand i Odense torsdag d. 23. september 2010 og spiller hver anden torsdag året ud.

Grand Hotel, der er byens ældste hotel og totalt nyrenoveret, er en fantastisk ramme om mine tryllerier. Allerede når publikum ankommer fornemmer de den specielle magiske stemning, der er på hotellet. Flere gæster benytter sig desuden af lejligheden til at nyde en fortryllende middag i hotellets brasserie inden showet. I showet er der desuden indlagt en pause, hvor gæsterne kan nyde en kop kaffe og et stykke kage i den flotte salon.

Kom selv og oplev magien på First Hotel Grand – der er blot 5 shows tilbage i år. 

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.