Underligt – mærkeligt – uforståeligt! Hvorfor optræder nogle tryllekunstnere stadig med rekvisitter, der ser ud til at være udlånt fra Magisk Samling i Brede? Og hvorfor optræder nogle tryllekunstnere stadig i tøj, der var moderne i det forrige årtusinde? Vi lever jo faktisk i år 2011 – sig det videre!

Men en masse tryllere har tilsyneladende mistet forbindelsen til den tid, vi lever i, og lever i deres egen lille magiske verden uden for tid og sted. Tag f.eks. en tur rundt på nettet og se på tryllekunstnere og tøj fra gamle dage.

Men sådan skal en rigtig tryllekunstner jo se ud, hører jeg mange af disse tryllekunstnere sige. Ja, selvfølgelig, det er også rigtigt! Du har hørt rigtigt efter, hvad andre har fortalt dig, og du er sandelig dygtig til at efterligne – du ligner virkelig en rigtig tryllekunstner!

Men er det det, du vil – ligne en traditionel (læs: gammeldags & småkedelig) tryllekunstner? Lidt ligesom folk, der slås for sjov i gamle rustninger. Eller ønsker du at være en tryllekunstner? Hvis du ønsker det, tror jeg, du må have mere rod i den virkelige verden anno 2011.

Så vågn op og se, hvad klokken har slået!

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.