For et par år siden lavede jeg trylleinstruktions-dvd’en “KortTrix.dk“. Målet var at give interesserede en kyndig vejledning i at trylle med kort. Se trailer for dvd’en her.

Mange lærer i dag korttricks fra YouTube, men kvaliteten af denne “undervisning” er ofte ret svingende og ofte får man ikke sat korttrickene ind i en sammenhæng og får tilføjet en præsentation. Så det bliver ikke til “rigtigt” trylleri efter min mening, men blot en simpel trickfremvisning.

På min “KortTrix.dk”-dvd ser man derfor først mig lave korttrickene foran et rigtigt publikum, så man oplever en præsentation og en reaktion fra tilskuerne. Og herefter forklarer jeg kort og præcist gangen i nummeret, så man nemt kan lære tricket.

Det vigtigste er i virkeligheden ikke så meget, hvilket trylleri, man laver (forudsat naturligvis at det har en stærk magisk effekt), men mere hvordan man fremfører det. Det handler om at involvere publikum og få dem til at interessere sig for det, man laver 🙂

De 17 korttricks, man lærer på dvd’en, har jeg lavet siden jeg begyndte at trylle og jeg bruger dem stadig den dag i dag.

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.