Min sommer har jeg til dels brugt på at være med i Nyborg Voldspils udgave af Mel Brooks musical ”The Producers”. Tak til alle mine medspillere på og bag scenen for en hyggelig sommer og tak til alle, der kiggede forbi og så vores forestilling 🙂

Hvis jeg skal pege på noget, der virkelig har forbedret mit trylleri og min optræden, er det at spille teater. Alt for mange tror, at det at kunne et trick (= at kende hemmeligheden) er alt, der kræves for at optræde med trylleri. Men resultatet af denne tankegang er uinteressante og uvedkommende fremvisninger af “tricks”, hvilket intet har med trylleri at gøre.

Som tryllekunstner må man erkende, at man først og fremmest er en ”performer”, d.v.s. en optrædende, der laver en interessant præsentation. Så alt, der kan forbedre ens personlige optræden ud over trylleriet, bør man søge at udvikle –  ens stemme, ens kropssprog og ens evne til at skabe kontakt til sit publikum.

Og alt dette udvikler/forbedrer du, når du spiller teater.

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.