I øjeblikket er jeg i gang med at forberede showet “Magi på Grand 2012”, der skal spille på Odenses mest eksklusive hotel First Hotel Grand til efteråret. Odense Kommune har været generøs og bevilget støtte til forestillingen, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Så tiden går med at øve på en masse numre for senere at kunne vælge dem ud, der virker bedst og passer bedst til showet.

Sidste års show spillede for op til 40 gæster af gangen i den flotte sal på First Hotel Grand. Dette års show kommer til at foregå i en privat suite på hotellet og vil spille for et mindre publikum på op til 20 personer af gangen. Så publikum får sig en virkelig eksklusiv magisk oplevelse og muligheden for at komme helt tæt på tryllerierne.

Her et foto fra sidste års show.

Forresten kan du, kære læser, altid følge mine magiske aktiviteter hvis du melder dig ind i denne Facebookgruppe: https://www.facebook.com/#!/groups/144985236927/

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.