Denne sommer tager jeg til tryllekunstnernes verdenskongres “FISM World Championships of Magic”, der i år afholdes i Blackpool, England.

Hver tredje år mødes tryllekunstnere fra hele verden til en uges tryllekongres arrangeret af den internationale trylleorganisation FISM – Fédération Internationale des Sociétés Magiques. Her fortæller kendte og mindre kendte tryllekunstnere om deres tricks og lærer fra sig, mens andre deltager i den prestigefyldte konkurrence med håb om at vinde og dermed med rette at kunne kalde sig for “World Champion”. Desuden er der i løbet af ugen flere store shows med nogle af verdens bedste tryllekunstnere.

Jeg er ikke med for at deltage i konkurrencen, men for at opleve en masse trylleri, gense og hygge mig med tryllevenner fra ind- og udland (der forventes ca. 4.000 deltagere) og for at få masser af magisk inspiration til min egen optræden. Det er en helt ubeskrivelig og fantastisk oplevelse at være sammen med nogle af verdens bedste tryllekunstnere i en hel uge – og jeg glæder mig … 🙂

God sommer! 

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.