Mange mennesker spørger mig hvornår og hvordan jeg begyndte at trylle – så her er historien.

Jeg begyndte at interessere mig for trylleri som 10-årig, da jeg havde set en pædagog lave et tryllenummer på en sommerlejr (nummeret med at tage tommelfingeren af). Desuden havde jeg oplevet en pige, der kunne finde frem til et tal, man blot tænkte på. Så naturligvis skulle jeg finde ud af, hvordan de gjorde og jeg gik derfor på biblioteket og begyndte at læse tryllebøger. Og ved at studere bøgerne lærte jeg faktisk mig selv at trylle.

På den tid gik jeg på ”Ejerslykke Fritidscenter/Byggelegeplads” i Odense, hvor venlige pædagoger hjalp mig med at lave tryllebord, rekvisitter, kostume m.v. Her fik jeg også mulighed for at optræde ved festlige lejligheder. Naturligvis optrådte jeg gratis, men jeg kan huske, at jeg for en af mine optrædender forlangte et honorar på kr. 20,- + en sodavand. Så nu var jeg for alvor i showBUSINESS. Tror pædagogen betalte af sin egen lomme …

Lavede i begyndelsen mange af mine rekvisitter selv – inclusive denne realistiske kanin.

Min officielle debut var som 13-årig til Børnehjælpsdagens Amatørkonkurrence i Kongens Have, Odense. Her havde jeg forberedt en masse numre, men jeg havde ikke indstuderet nogen præsentation. Så det endte med at konferencieren nærmest interviewede mig om det, jeg lavede.

Senere mødte jeg mere forberedt op og vandt da også de følgende år et par andenpræmier i amatørkonkurrencen, der nu blev afholdt i Munke Mose, Odense. Vinderen var altid et musikalsk nummer, så jeg “tabte” bl.a. til en syngende dreng med en guitar.

Således fandt jeg ud af, at det er meget svært at få publikum til at klappe i takt til et tryllenummer og på den måde rive dem med under nummeret. Senere har jeg anvendt masser af musik  i forbindelse med mine tryllerier – bl.a på mine shows på Brandts Klædefabrik. Der er intet, der som musik kan slå en stemning an på blot få sekunder og få publikum med.

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.