I dag holder Dansk Artist Forbund sommerfest. Dansk Artist Forbund er den fagforening, som de fleste artister, herunder tryllekunstnere, er medlem af. Men forbundets medlemmer tæller også musikere, sangere og skuespillere m.fl.

Sommerfesten er en af de fester, jeg ser meget frem til. Det er den dag, hvor vi alle har mulighed for at mødes til nogle hyggelige timer i hinandens selskab og tale med andre ligesindede, der også har valgt at arbejde som kunstner.

De første sommerfester, jeg var med til, blev afholdt i Artistforbundets baggård i Vendersgade i det indre København. Her kom jeg som helt nyt medlem og oplevede bl.a. Otto Brandenburg synge ”To lys på et bord” sammen med Artistforbundets husorkester. Otto opholdt sig mest i baren og var efterhånden ganske påvirket, men da han gik på scenen var han som forandret og sang fuldstændigt fejlfrit, som han havde gjort hundredvis af gange før.

Senere flyttede Artistforbundet til en ny adresse på 4.sal i Dronningensgade og sommerfesterne blev aflyst et par år. Herefter blev de afholdt på en strandbar på Amager Strand, hvilket var helt ideelt. Så lukkede strandbaren vistnok og sidste års sommerfest var derfor også aflyst.

I år afholdes festen på Enghavevej i AFUK’s lokaler (Akademiet For Utæmmet Kreativitet). Festen starter kl. 15 og varer resten af dagen. Det bliver en fantastisk dag fyldt med masser af god underholdning af forbundets egne medlemmer, dejlig grillmad og fri bar og masser af hyggeligt selskab.

Lad festen begynde …

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.