Sidste år stiftede jeg “TrylleAkademiet.dk”, hvis formål er at tilbyde førsteklasses trylleundervisning til alle interesserede. TrylleAkademiet.dk udgiver trylleinstruktions-dvd’er samt afholder trylleworkshops og tilbyder individuel trylleundervisning.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nBSjunBkNgM&feature=g-upl]

Nu er den første “TrylleAkademiet.dk”-dvd klar med lektion 1-5.

I hver lektion lærer du 2 tryllenumre og får desuden uvurderlige tips til fremførelsen af numrene fra en rigtig tryllekunstner. Lektionerne er bygget op, så alle kan være med fra starten, hvorefter de følger en naturlig progression. Og alle lektionerne er optaget professionelt, så alt fremstår helt klart og tydeligt. Rekvisitterne, du skal bruge, kan du nemt finde derhjemme eller købe i et supermarked – det er kort, mønter, glas, snor, papir, karton m.v.

Undervisningen er velegnet for alle fra 10 år og opefter.

DVD-indhold:

  • Lektion 1: De 3 musketerer, Bankrøvere & guldsække.
  • Lektion 2: Bægerspillet, Verdens langsomste korttrick.
  • Lektion 3: Hoppende elastik, Gennemtrængende seddel.
  • Lektion 4: Møntforsvinding, Kort til tændstikæske.
  • Lektion 5: Overklippet serviet, Glas gennem bord.

EKSTRA! Efter hver lektion fortæller jeg inspirerende og sjove historier fra mine oplevelser som tryllekunstner. Samlet varighed 45 minutter.

Som et særligt sommertilbud kan du i hele august få dvd’en for kr. 100,- + forsendelse kr. 30,- (normalpris kr. 148,- + forsendelse). Bare send mig en mail via min hjemmeside henrikchristensen.com eller ring på 30 63 52 51, så sender jeg dvd’en til dig.

Og fordi jeg er i sommerhumør kan du få dvd’en “KortTrix.dk” med for blot kr. 100,- ekstra (normalpris kr. 148,-). Betaling sker via kontooverførsel og der er naturligvis 14 dages fuld returret på begge dvd’er. Tilbuddet gælder til og med fredag d. 31. august 2012.

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.