I går aftes optrådte jeg på engelsk for et internationalt publikum på Hotel Munkebjerg i Vejle. Et dansk firma var vært ved en konference for omkring 60 deltagere fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Frankrig og Litauen. Firmaet havde valgt at engagere mig, da de mente, at trylleri var underholdning, som alle deltagerne kunne få noget ud af. Trylleri er en meget visuel kunst, så selvom man ikke lige forstår alt, der bliver sagt, kan man sagtens følge med i tryllerierne.

Pressefoto 02  MAGIENS MESTER Henrik Christensen
Trying hard to look like an international artist.

Det er virkelig en fornøjelse at optræde på engelsk, da det giver en enestående fornemmelse af at det er international underholdning, jeg laver. I min reklamefolder beskriver jeg mig selv som ”en international tryllekunstner fra Fyn”, da jeg altid forsøger at leve op til et internationalt underholdningsformat. I min magiske verden betyder det først og fremmest klar tale, klare jokes, god situationskomik, velindstuderede tryllenumre og veltilrettelagte, humoristiske og veloplagte præsentationer, som alle kan følge med i.

Så selv når jeg optræder på dansk forsøger jeg at skabe denne særlige uhåndgribelige internationale stemning, som løfter hele showet. En stor del af denne er den kontakt, du skaber med publikum, så de hygger sig og føler sig trygge i dit selskab. Mine store forbilleder i den sammenhæng er flere forskellige amerikanske talkshowværter såsom Jay Leno (som jeg har været så heldig at opleve i Las Vegas) og den fænomenale Jimmy Fallon. De er begge to suveræne til at etablere kontakt til publikum og dermed skabe en god stemning med deres optræden.

Well, I had a really great time performing magic and creating an international atmosphere in Vejle yesterday, my audience loved the show and I hope to go back there someday.

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.