Den sidste måneds tid har jeg øvet mig på at spille julesange på klaveret.

Grunden er, at Odense Kommune har engageret mig til at underholde til det traditionsrige H.C. Andersen Julemarked, der finder sted i Odense de to første weekender i december. Her skal jeg underholde i det flotte belgiske Spejltelt, der bliver opsat på Sortebrødre Torv i det idylliske H.C. Andersen kvarter.

I teltet vil jeg underholde med mine tryllerier og ind i mellem tryllerierne og den øvrige underholdning vil jeg spille julemelodier på klaveret og hygge om julemarkedets gæster, der kigger inden for i det flotte telt for at opleve underholdningen og nyde en kop varm gløgg og lune æbleskiver.

JulefakebookSå allerede nu har jeg sammensat mit repertoire af julemelodier, som jeg fortsat vil øve mig på og glæde mig til at spille for julemarkedets gæster.

Mine kilder er ”Julesangbogen ” (Wilhelm Hansens Forlag) og den flotte ”The Ultimate Christmas Fake Book” (Hal Leonard Publishing Corporation), der indeholder ikke mindre end 275 julesange.

Og tænk – i dag er der er faktisk kun 7 måneder til december. :)

 

 

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.