For 25 år siden rejste jeg i et år rundt i verden med den internationale showgruppe “Up With People”. Vi tilbragte 8 måneder i USA og herefter resten af året i Belgien, Holland, Sverige og Jordan.

Det fine ved deres rejseprogram er, at man bor hos lokale værtsfamilier i alle de byer, man besøger. Så i løbet af et år boede jeg hos ikke færre end 86 forskellige familier – og alle stederne tryllede jeg naturligvis for familien.

Da jeg var 15 år kaldte jeg mig for Señor Milva for at mit trylleri skulle virke mere ”eksotisk”! På turnéen med Up With People kunne jeg ikke få mig selv til at bruge mit kunstnernavn Señor Milva, men jeg fandt ud af, at jeg alligevel var lidt ”eksotisk” fordi jeg var fra Danmark. Så her var det altså Henrik fra Danmark, der tryllede – og det var egentlig meget behageligt.

Da jeg kom hjem igen, besluttede jeg mig derfor for at droppe kunstnernavnet og i stedet være den danske tryllekunstner Henrik Christensen fra Odense.

Vi fejrer 25-års jubilæet med at mødes til sommer i byen Tucson, Arizona, USA. Tucson er Up With Peoples tidligere hjemby, hvor vi i sin tid tilbragte 5 uger for at lære programmet at kende og øve på vores show.

Glæder mig meget til at mødes med mine rejsekammerater igen. :)

FS 29042013
Omtale af 25-års jubilæet med “Up With People”. Fyens Stiftstidende 29. april 2013.

Besøg “Up With People”.

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.