trylleakademiet-teaser-low-resolution

Så er det dagen før dagen …

Trylleakademiet.dk åbner i morgen fredag d. 17. maj 2013 kl. 14.00 på alle platforme – computer, mobil og tablet.

Det flotte site er udviklet og udarbejdet i samarbejde med IT-troldmanden Danny Wisholm.

Trylleakademiet tilbyder førsteklasses trylleundervisning til alle interesserede. Undervisningen foregår primært ved hjælp af lær-at-trylle-DVDer og trylleworkshops. Individuel undervisning er også mulig.

Trylleakademiets ambition er at give alle interesserede den bedste introduktion til magiens verden ved at tilbyde dem Danmarks bedste grundkursus i trylleri på DVD.

Lær-at-trylle-DVDer er en god måde at lære at trylle på. Du kan se hvordan trickene udføres og du kan følge forklaringen i dit eget tempo og gentage den så ofte du vil. Trylleakademiet tilbyder egenproducerede DVDer på dansk i professionel optagelseskvalitet.

Trylleakademiet planlægger og gennemfører trylleworkshops i alle dele af landet. På Trylleakademiet.dk kan du se en kalender med planlagte workshops.

Deltagelse i en trylleworkshop er den bedste måde at lære at trylle på. Intet kan måle sig med mødet med en rigtig lærer, der viser dig præcist, hvordan trickene udføres. Læreren tager direkte udgangspunkt i dine færdigheder og hjælper dig godt på vej videre.

trylleakademiet-teaser2
trylleakademiet.dk vil være tilgængelig på alle platforme – computer, mobil og tablet.

Kig forbi Trylleakademiet.dk og se om det er noget for dig – men husk, vi åbner først i morgen kl. 14.00. :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.