I går aftes var jeg til seminar med mentalisten Jorge Garcia. Han arbejder som professionel mentalist/tankelæser i sit hjemland Argentina under navnet ”The Jack” og er i øjeblikket på turné rundt i verden, hvor han deler nogle af sine tricks og erfaringer med andre tryllekunstnere.

971034_592798097405100_132078548_n
Mentalisten Jorge Garci “The Jack”.

Jorgen brugte en stor del af seminaret på at fortælle om, hvordan man efter hans mening bedst præsenterer mentaltrylleri. Mentaltrylleri er alt det trylleri, som tilsyneladende laves udelukkende ved brug af tryllekunstnerens ekstraordinære mentale evner – såsom at læse tanker, forudsige begivenheder og sågar bøje nøgler og skeer med tankens kraft.

Herudover viste og forklarede han naturligvis nogle af sine tricks. Et af numrene tog jeg til mig med det samme og jeg glæder mig til at arbejde videre med det.

Så der var megen inspiration at hente for de ca. 20 andre trylleinteresserede, der var dukket op denne aften hos firmaet Pegani i Horsens, der stod for afholdelsen af seminaret. :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.