Til seminaret med Jorge Garcia havde jeg fornøjelsen at hilse på den svenske tryllekunstner Christer Nilsson og hans hustru, som var på en lille ferietur i Sydsverige og Danmark.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Christer Nilsson på besøg i det danske trylleland.

På turen deltog de i et 45-års jubilæum for en trylleforening i Norrköbing, hvorefter de satte kursen mod Danmark for bl.a. at opleve Cirkus Benneweis og se firmaet Peganis nye lokaler – og så var det heldigt, at det faldt sammen med et arrangement, hvor det var muligt at hilse på nogle af de danske tryllekunstnere.

Christer Nilsson har i sin hjemby Nyköping skabt Sveriges Magi-Arkiv, som er Sveriges eneste “tryllemuseum”. Christer startede samlingen i 1946 og det er gennem tiden blevet til en utrolig samling af rekvisitter og reklamemateriale/showprogrammer m.v.

Sveriges Magi-Arkiv har idag – for blot at nævne en del af materialet – cirka 8.000 tryllefagblade, 7.000 reklamebrochurer, 5.000 sider presseudklip, 7.000 fotografier, 2.500 plakater, 1.500 tryllerekvisitter, 500 tryllekataloger og 500 svenske tryllebøger.

Ganske imponerende!

Desuden startede Christer for omkring 15 år siden sin webblog, som han ganske ofte opdaterer med magiske nyheder m.v. til stor glæde for alle os trylleinteresserede. :)

Besøg Sveriges Magi-Arkiv.

Besøg Christer Nilssons blog.

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.