Som tryllekunstner er det helt naturligt at ens visitkort er udformet som et spillekort. Da jeg i 2011 blev tilknyttet som fast tryllekunstner på First Hotel Grand lavede jeg i samarbejde med hotellet spillekort med hotellet navn og kontaktinfo på forsiden og min kontaktinfo på bagsiden.

Kortene ser således ud:

Grandspillekort

Kortene kan som komplet spil bruges til at trylle med, men de bruges mest enkeltvis som visitkort. Hotellet uddeler kortene til alle deres konferencegæster m.fl.

Kortene bliver også uddelt til alle de gæster på hotellet, som jeg har tryllet for. Det er altid en stor fornøjelse at give gæsterne mit visitkort og gang på gang høre dem udbryde: – Det er jo et rigtigt spillekort!”.

Naturligvis! Og jeg er en rigtig tryllekunstner! :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.