trylleakademiet-pinkcardsPå Trylleakademiet kan man lære at trylle via lær-at-trylle-dvd’er og via workshops og soloundervisning.

Nu tilbyder Trylleakademiet også Magisk Teambuilding.

Magisk Teambuilding henvender sig alle grupper af mennesker, der har lyst til lave en sjov aktivitet sammen, hvor de samtidig lærer sig selv og hinanden lidt bedre at kende. Og ved at lære hinanden bedre at kende gennem den fælles aktivitet opnår gruppen en større samhørighed.

Magisk Teambuilding går i al sin enkelhed ud på at gruppens deltagere alle skal lære at trylle.

Efter et introkursus i trylleri bliver deltagerne delt ind i mindre grupper. Hver gruppe får udleveret en tryllekuffert fyldt med tryllerekvisitter, som de skal bruge til at sammensætte et lille trylleshow. Naturligvis instruerer jeg grupperne i tryllerierne, men det er op til deltagerne selv at finde på præsentationen.

Senere opfører grupperne deres trylleshows for hinanden, hvilket giver anledning til megen morskab, når deltagernes skjulte magiske evner kommer til udtryk.

Flere firmaer og foreninger har allerede brugt Magisk Teambuilding som en sjov og anderledes aktivitet til personaledagen, kursusdagen eller sommerfesten. :)

Se mere på Trylleakademiet.dk

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.