Flyer forside-005I torsdags opførte jeg igen mit show ”Magi på Grand” på First Hotel Grand i Odense. Der var udsolgt til showet, så det var en ren fornøjelse at optræde for et fuldt hus med publikum spændende fra 11-73 år.

Jeg elsker virkelig disse eksklusive shows, hvor man er helt tæt på sit publikum og næsten kan nå at lære dem alle lidt at kende.

Showet opføres endnu 2 gange, nemlig torsdag d. 28. november og torsdag d. 12. december 2013.

Så det er nu, du skal reservere din plads, hvis du vil nå at se showet.

I aften skal jeg lære en flok fysioterapeuter at trylle i et sommerhus på Nordfyn. De er samlet til et kursus og har ønsket en anderledes aktivitet for at udfordre dem selv og udvide deres ”komfortzone”.

Det er en fremragende ide med en komplet anderledes aktivitet på et kursus, da det har vist sig, at hjernen arbejder meget bedre efter at den har beskæftiget sig med noget helt andet end det, den normalt beskæftiger sig med. Desuden er det på mange måder berigende for gruppen, at alle starter ud med de samme forudsætninger (ingen!) og sammen lærer noget nyt.

Det skal nok blive rigtigt sjovt!  :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.