Steve Martin er en af de komikere, hvis levering, timing og opbygning af karakter er et studie værd for alle, der beskæftiger sig med underholdning generelt og comedy især.

I hans selvbiografi ”Born Standing Up” kan man læse hele historien om hvordan han kom ind i showbusiness. Han startede med at demonstrere tricks for kunderne i en tryllebutik i Disneyland og brugte også trylleri i hans shows i starten af hans karriere. Det er ret spændende at læse om hans søgen efter at være original med sin humor – en mission, der må siges er lykkedes. Hans originale crazy humor har inspireret komikere over hele verden.

Selv om Steve Martin senere lagde trylleriet på hylden for at hellige sig den rene comedy og skuespil, holdt han fast i en akt, som han kun optrådte med ved private lejligheder. Johnny Carson overtalte ham dog til at fremføre den i ”The Tonight Show!” og senere optrådte han også med den på tv rundt i verdenen.

Har du aldrig se akten før, så glæd dig til at opleve Steve Martin i rollen som ”The Great Flydini”. :)

 

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.