I de næste 2 weekender afholdes det traditionsrige H.C. Andersen Julemarked i Odense. Det er 10. år i træk at den gamle smukke gamle bydel ved H.C. Andersens Hus forvandles til én stor markedsplads som på den kendte eventyrforfatters tid.

På julemarkedet kan man opleve markedsboder og underholdning for hele familien, hestevogne og historiske karruseller. Desuden myldrer det med gøglere, nisser, lirekassemænd, markedsfolk, julekor og H.C. Andersens eventyrfigurer.

Midt på Sortebrødre Torv er der opstillet et stort flot belgisk Spejltelt, hvor der dagen igennem vil være underholdning på scenen, som man kan nyde sammen med lune æbleskiver og gløgg fra baren.

I år vil jeg underholde med tryllerier for hele familien og julemusik på klaver. De to lørdage får jeg selskab af sangeren Mikkel Moltke Hvilsom og sammen vil vi fremføre et lille juleshow med kendte julesange. Mikkel er i øjeblikket studerende på Det Danske Musicalakademi i Fredericia, så publikum kan mere end glæde sig til en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. Det bliver så hyggeligt!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Mikkel Moltke Hvilsom i biblioteket på Det Danske Musicalakademi.
Biblioteket rummer noder til alverdens musicals.

Mikkel har ligesom mig trådt sine barnesko i den odenseanske amatørteaterverden. Han startede med at medvirke i H.C. Andersen Paraden og har også spillet nisse i mange år i det årlige julespil i Rosengårdcentret. Mikkel og jeg har desuden medvirket i Nyborg Voldspil sammen – sidst i 2011, da Mikkel spillede hovedrollen i Mel Brooks musical ”The Producers”. På H.C.A. Julemarkedet har han næsten siden begyndelsen fungeret som udråber og konferencier ved Spejlteltet.

De mindste tilskuere kan glæde sig til at opleve klovnen Jody med Det Mindste Cirkus. Bag klovnen gemmer sig skuespilleren Arne Bjørk, der igennem mange år har perfektioneret denne klovnerolle. Arne har tidligere optrådt som klovn i Cirkus Benneweis. Glæd jer til en meget poetisk oplevelse i selskab med Jody.

Spilletider i Spejlteltet.

Se mere om H.C. Andersen Julemarkedet.

Håber vi ses til Danmarks hyggeligste julemarked, hvor der naturligvis er gratis adgang for alle. :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.