I går afholdt Clockwork Reklamebureau i Odense 20 års jubilæumsreception. Clockwork har i sin tid hjulpet mig med at udarbejde reklamemateriale for mit trylleri, så derfor var jeg naturligvis med til at fejre bureauet i går og trylle lidt for gæsterne til receptionen.

01

Det var en ren fornøjelse at hilse på bureauets medarbejdere igen og også på de medarbejdere, der nu ikke længere er tilknyttet bureauet, men er engageret i andre ting.

Bureauet havde selv tryllet lidt med tallene i forbindelse med receptionen. :)

ClockWorkreception

Oplev magien i Spejlteltet på dette års H.C. Andersen Julemarked i Odense i denne weekend d. 14. og 15. december 2013. Se spilletider.

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.