Mine sidste to weekender blev brugt på H.C. Andersen Julemarkedet. Her underholdt jeg sammen med Arne Bjørk alias Klovnen Jody og Mikkel Moltke Hvilsom publikum i det flotte belgiske spejltelt, der var opstillet på Sortebrødre Torv i det idylliske H.C. Andersen Kvarter i centrum af Odense.

Det var et par hyggelige weekender, hvor der også blev tid til at snakke lidt showbusiness, når der var pause i vores optræden. Desuden var det skønt at hilse på de venner og bekendte, der kiggede ind til os i teltet.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Magisk, musikalsk og poetisk underholdning i Spejlteltet på H.C. Andersen Julemarkedet 2013
sammen med Arne Bjørk og Mikkel Moltke Hvilsom.

I morgen fredag gælder det ”Kulturmaskinens Julegalla” på Magasinet, Brandts Klædefabrik, Odense. Arrangørerne forventer fuldt hus, idet alle (gratis) billetter er blevet revet væk. Julegallaen vil være et 2-timers show, der præsenterer en lang række aktive kunstnere fra den odenseanske scene – skuespillere, musikere, dansere m.v.

Det bliver en stor fornøjelse at være med i showet, der så at sige foregår på min hjemmebane, da jeg i sin tid opførte et årligt sceneshow ikke mindre end 15 år i træk på netop Magasinet.

Til sidst vil jeg takke dig for, at du læser med her på tryllebloggen og også benytte lejligheden til at ønske dig en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår!

Tryllebloggen holder nu en lang juleferie og vender tilbage sidst i januar 2014.

På gensyn! :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.