I sidste måned holdt Kværndrup Kros Spareforening en fest, hvor de havde engageret mig til at underholde selskabet. Det blev en virkelig morsom oplevelse med et publikum, der var helt med på min form for humor og kom med dejlige modspil, der gjorde min optræden til den rene comedyfest.

Så tak for det, kære Spareforening!

Efter showet talte jeg lidt med gæsterne og også med kroværten Troels, der viste stor interesse for mine tryllerier. Efterfølgende blev kroværten og jeg enige om at præsentere showet ”MAGIENS MESTER – en ”svindlers” bekendelser” på Kværndrup Kro søndag d. 27. april 2014 kl. 15.

MAGIENS MESTER Henrik Christensen-002

I showet byder jeg på elegante close-up tryllerier og foruroligende eksempler på tankekontrol og tankelæsning. Desuden fortæller jeg historien om, hvordan jeg blev tryllekunstner, om mit liv som tryllekunstner og om nogle af mine mest magiske oplevelser.

Showet blev første gang opført i suiten på First Hotel Grand i Odense i efteråret 2012 for et eksklusivt publikum på 20 gæster af gangen.

Nu glæder jeg mig til at præsentere showet for et mindre publikum i de idylliske rammer på Kværndrup Kro tæt på Egeskov Slot. På kroen kan du naturligvis også nyde en kop kaffe, te, kringle, øl, sodavand m.v. inden showet eller i pausen.

Hvis du har tid, håber jeg, at du vil kigge forbi til showet! :)

  • Oplev showet ”MAGIENS MESTER – en ”svindlers” bekendelser” søndag d. 27. april 2014 kl. 15.00.
  • Kværndrup Kro, Bøjdenvej 1, 5772 Kværndrup. Varighed 90 minutter + pause.
  • Entré kr. 100,-. Bemærk! Kun 50 pladser. Aldersgrænse 10 år.
  • Pladsreservation direkte hos mig på telefon 30 63 52 51 eller pr. mail: henrik@henrikchristensen.com

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.