I efterårsferien kan du helt gratis lære at trylle på Trylleakademiets workshop på Kulturmaskinen i Odense.

Workshoppen støttes økonomisk af Odense Kommunes By- og Kulturforvaltning og giver hermed alle muligheden for at stifte bekendtskab med magiens verden.

Så er du også vild med trylleri og magi, så meld dig til Trylleakademiets gratis trylleworkshop. Du kan deltage helt uden forkundskaber og uanset alder.

  • WORKSHOP 1: Mandag 13. oktober 2014 kl. 10-12.
  • WORKSHOP 2: Tirsdag 14. oktober 2014 kl. 10-12.
  • WORKSHOP 3: Onsdag 15. oktober 2014 kl. 10-12.
  • STED: Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C.
  • Max. 25 deltagere pr. workshop.
  • Tilmelding nødvendig på info@trylleakademiet.dk
  • Oplys navn på deltager, alder og hvilken workshop tilmeldingen gælder.

trylleakademiet-cupsnballs

I workshoppen vil jeg lære dig at trylle med reb, kort, elastikker m.v. og du får alle de nødvendige rekvisitter med hjem, så du kan underholde familie og venner med dine nye færdigheder.

Alle numrene i workshoppen er specielt udvalgt af mig og kan udføres af de fleste efter lidt øvelse. Du lærer baggrunden for hvert enkelt trick og du får uvurderlig hjælp til præsentation af nummeret. Du vil blive præsenteret for nogle af trylleriets grundbegreber og sidst, men ikke mindst, vil du få ekstra tips til hvert nummer fra en professionel tryllekunstner.

Læs mere på Trylleakademiet.dk

Håber vi ses til et par magiske timer! :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.