I Danmark findes der trylleforeninger i alle større byer som København, Odense, Aarhus og Aalborg. Medlemmerne består både af professionelle og ikke-professionelle tryllekunstnere og også af personer, der blot er interesseret i trylleri.

Som regel holder foreningerne møde en gang om måneden. Her hygger medlemmerne sig i hinandens selskab, tryller for hinanden og hjælper hinanden på vej med trylleriet.

Til nogle møder inviterer foreningen en dygtig tryllekunstner, der kommer forbi og fortæller om sine tricks og om sin opfattelse af trylleri. Til andre møder konkurrerer medlemmerne mod hinanden i forskellige genrer som børnetrylleri, scenemagi og close-up magi.

Tirsdag d. 3. februar 2015 afholdt Magisk Club Aarhus sin årlige tryllekonkurrence i close-up magi. Konkurrencen foregik på Rosenteatret i Aarhus centrum og der deltog syv medlemmer, der alle viste stor opfindsomhed, god teknisk kunnen og fine præsentationsevner.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Dommerpanelet: Peter, Jacob og Henrik.

Denne aften var også åben for gæster, så konkurrencedeltagerne havde et rigtigt publikum at optræde for.

I år havde jeg fornøjelsen at være dommer i konkurrencen sammen med en anden trylledommer, Peter, og en lægdommer, Jacob, uden tryllebaggrund. Deltagerne blev bedømt på deres tekniske kunnen, originalitet og præsentation.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
To glade vindere: Simon og René.

Vinderen blev René fra Aalborg, der viste et par flotte og underholdende korttricks.

2. prisen gik til Simon fra Aarhus, der tryllede med en cigaret, som han bl.a. fik til at svæve, ledsaget af en fængende historie.

Tillykke til vinderne og tak for en sjov og magisk aften i en af Danmarks hyggeligste trylleklubber!

Besøg Magisk Club Aarhus.

🙂

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.