The Magic Castle

I Hollywood, Californien, ligger Magic Castle, der er en af verdens mest prestigefyldte private trylleklubber. Klubben er indrettet i en gammel victoriansk villa og indeholder 3 teatre foruden en førsteklasses bar og restaurant.

Der er kun adgang for medlemmer og dress-coden kræver jakke og slips for mænd og pænt aftentøj for damer. Ikke-medlemmer er velkomne, hvis de bliver anbefalet af et medlem.

009
Foran The Magic Castle i Hollywood.

Aldersgrænsen er minimum 21 år, dog undtaget lørdag og søndag, hvor der er brunch med adgang for alle.

Da jeg besøgte klubben første gang var jeg kun 20 år, så det var på en søndag til brunch med efter-følgende trylleshow for hele familien.

Hver aften byder på 5 shows i de tre teatre: “The Close-up Gallery” (tæt-på-trylleri), “The Parlour of Prestidigitation” (dagligstue-trylleri) og “The Palace of Mystery” (scenemagi og store illusioner).

Tryllekunstnerne kommer fra hele verden og optræder som regel en uge af gangen. For mange er det forbundet med stor prestige at have optrådt på The Magic Castle.

Besøg The Magic Castle.

Rafael Benatar

En af de tryllekunstnere, der ofte optræder på The Magic Castle er Rafael Benatar. Rafael er født i Venezuela, men bor nu i Madrid, Spanien. På Magic Castle optræder han i ”The Close-up Gallery” for et mindre publikum på 22 gæster af gangen.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Rafael Benatar med afslutningen på hans berømte Cups & Balls trick, hvor han til sidst tryller frugter og en I-Phone frem under bægrene.

Torsdag d. 22. januar 2015 havde jeg fornøjelsen at opleve Rafael Benatar hos tryllefirmaet Pegani i Horsens.

Her viste han masser af eksempler på sine elegante korttryllerier og desuden fik vi set hans berømte udgave af ”Cups & Balls” – tricket med 3 bægre og 3 kugler. Virkelig flot udført trylleri!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Rafael Benatar, Horsens, januar 2015.

Foruden at være en særdeles dygtig tryllekunstner, er Rafael Benatar en super showman, der forstår at præsentere sine tryllerier på en interessant måde. Så hans optræden var også en lektion i hvor elegant og charmerende korttrylleri kan præsenteres.

Tusind tak til Steen Pegani for en udsøgt magisk oplevelse!

🙂

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.