Da jeg begyndte at trylle som dreng, fandt jeg mit publikum i børnehaver i hele Odense og indimellem også uden for Odense. På den måde fik jeg en hel del træning i at optræde for børn.

Senere koncentrerede jeg mig mere om at udvikle og markedsføre mit trylleri over for et voksent publikum.

Hele tiden har jeg dog stadigvæk optrådt for børn til børnefødselsdage, fastelavnsfester, juletræsfester m.v.

Jeg elsker virkelig at tryllebinde børn, da det hver gang er en forfriskende og livsbekræftende oplevelse – og ingen forestillinger er ens!

Da mange arrangører den senere tid har været i tvivl om, hvorvidt jeg stadigvæk optræder for børn, markedsfører jeg nu min børneforestilling igen.

Børneshowcollage

Hovedingrediensen i forestillingen er trylleri godt blandet op med masser af sjov situationskomik og skæg med balloner m.v.

Tryllerierne er tilrettelagt, så børnene deltager aktivt i alt det, der foregår. Enkelte børn får lov til at hjælpe tryllekunstneren, mens de øvrige børn alle er med til at få magien til at virke. Og alle børn, som assisterer tryllekunstneren, bliver begavet med en flot ballonfigur.

Underholdning, som børnene med garanti er helt vilde med!

Har du lyst til at præsentere nogle børn for en rigtig tryllekunstner, skal du bare sige til!

🙂

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.