Overskriften er en parodi på en on-line klikfælde, men ikke desto mindre fortæller den præcis, hvad indlægget handler om.

Nogle af de sjoveste jobs, jeg laver, er en kombination af hyggepiano og trylleoptræden.

Så optræder jeg først diskret med hyggepiano under middagen. Selskabet registrerer naturligvis, at der sidder en pianist og spiller musik, men tænker ikke nærmere over det.

Derfor kommer det som en stor overraskelse, når jeg senere underholder selskabet med morsomme tryllerier. Pludselig går det op for selskabet, at det er pianisten, der nu står og tryller og er sjov og at han i virkeligheden er tryllekunstner!

Pianistogtryllekunstner-002

Det fine er, at mens jeg spiller hyggepiano, lærer jeg selskabet lidt at kende. Når jeg så senere underholder med mine tryllerier kan jeg ramme publikum præcist med mine replikker m.v. på grund af mit kendskab til selskabet.

Det resulterer altid i en god stemning! 🙂

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.