davidblaine
David Blaine

Når tryllekunstneren David Blaine optræder på tv, gør han brug af flere magiske konsulenter, der hjælper ham med at få hans magi til at virke stærkere. Shane Cobalt er en af Blaines konsulenter og ham havde jeg fornøjelsen at møde onsdag aften.

shanecobaltHer var en lille gruppe af danske tryllekunstnere samlet til et seminar med Shane Cobalt hos tryllefirmaet Pegani i Horsens. I seminaret fortalte han om sit møde og sit samarbejde med David Blaine. Virkeligt interessant med et kig bag kulisserne på en af verdens mest populære tv-tryllekunstnere.

Shane er ekspert i kortmagi og viste os denne aften mange forbløffende tricks og smarte metoder til kontrol af kort m.v.

En sand nydelse og en stor inspiration at se hvordan han havde styr på kortene.

 

Shane har også været kurator for David Copperfield på hans Robert-Houdin samling.

Robert-Houdin (1805-1871) var en fransk tryllekunstner, der opfandt mange klassiske numre. David Copperfield har erhvervet hans samling af tryllerekvisitter, som nu er udstillet på hans Museum Of Magic i Las Vegas.

På baggrund af sit store kendskab til Robert-Houdin, hans metoder og tricks, fik Shane opgaven at indrette udstillingen af Houdins rekvisitter i museet og lede fremvisninger for publikum. Vi så video og fotos fra samlingen og hørte et par spændende historier om de gamle numre.

Se de flotte fotos fra David Copperfields Museum Of Magic.

En lærerig og inspirerende magisk aften i selskab med en dygtig tryllekunstner, der også bragte os tæt på magiens historie. 🙂