Det er med stor fornøjelse, at jeg dette efterår præsenterer mit nye show “MAGISKE MESTERVÆRKER” på First Hotel Grand i Odense.

_MG_4784

Showet opføres kl. 20.00 

  • torsdag d. 19. oktober 2017
  • torsdag d. 2. november 2017
  • torsdag d. 16. november 2017

Billetter her.

I showet vil jeg underholde med nye, elegante og morsomme tryllerier samt foruroligende eksempler på tankekontrol og tankelæsning. Hvert show vil have max. 40 gæster for at sikre, at alle får chancen for opleve det umulige udfolde sig lige foran deres egne øjne. Aldrig før har publikum haft muligheden for at komme så tæt på en rigtig tryllekunstner.

Varighed: 1 time 30 minutter + pause.

 
FIRST HOTEL GRAND
Hotellet har siden dets åbning i 1897 overlevet som byens hotel og historierne der knytter sig til hotellet er mange. Hotellet har huset såvel kongelige som andre berømtheder, og har dannet rammen om utallige familiefester, konferencer, udstillinger, møder og meget andet igennem mere end et århundrede.

MAGI & MENU
Få både en gastronomisk og en magisk oplevelse! Brasserie Grand serverer lækker bistromad af høj kvalitet i eksklusive omgivelser. Her kan du nyde en lækker middag inden showet og i pausen kan du nyde kaffe/the og kage. Hør mere og bestil bord på telefon 66 11 71 71.

 
Besøg hotellet her.