1-DSC_0087-001

Andi Gladwin er navnet på en tidligere engelsk computerprogrammør, der nu lever af at være tryllekunstner. Onsdag aften var han på besøg i en tryllebutik i Horsens, hvor han præsenterede og forklarede nogle af sine bedste numre for en lille gruppe af trylleinteresserede.

Han viste bl.a. sin egen geniale version af nummeret ”Det magiske talkvadrat”. Et ”magisk talkvadrat” er 4 rækker á 4 tal, der sammenlagt på kryds og tværs giver det samme tal, som en tilskuer har valgt. Kvadratet bliver konstrueret på under et minut efter, at tilskueren har nævnt et tilfældigt tal.

Andi Gladwin bruger i sin version et spil talkort. En tilskuer vælger et tilfældigt kort, hvorefter Andi bruger 16 af de resterende kort til lynhurtigt at konstruere et talkvadrat, hvor summen af tallene på kryds og tværs giver samme resultat som tilskuerens valgte tal. Men ikke nok med det – nummeret har en ekstra twist, der virkelig slår benene væk under publikum!

Se ham udføre nummeret her.

Meget imponerende!

Andi er ekspert i korttrylleri og gav os tips til forbedring af kortteknikker og demonstrerede et par underholdende korttricks – både i den lette og den svære ende.

Andi har desuden arbejdet inden for marketing, så udover tryllenumrene gav han denne aften også gode råd om, hvordan man bedst markedsfører sig som tryllekunstner online.

En meget udbytterig magisk aften!

1-IMG_9652
I mit eget show ”it’s magic! Vegas må vente …” fremførte jeg selv nummeret ”Det magiske Talkvadrat”.

 

1-DSC_0090
Magisk selfie med Andi Gladwin.