1-DSC_0009
Tryllekunstneren George Iglesias på besøg i Danmark, 23. februar 2017.

Torsdag aften havde jeg fornøjelsen at overvære et seminar med tryllekunstneren George Iglesias fra Peru, hvor han er den mest kendte tryllekunstner i landet. Nu bor han i USA, hvor han i fire år var entertainer ved Universal Studios i Florida, og i Miami, hvor han bor nu, optrådte han i fem år med trylleprogrammet ”Magia Nitida”  på TV-stationen Telemundo.

George Iglesias mener, at en tryllekunstners fornemste opgave er at forbløffe – dvs. optræde med stærke og uforklarlige numre. Og så er han fortaler for at gøre trylleriet moderne ved at optræde med ting, som publikum kender, og ikke gammeldags tryllerekvisitter, der klart signalerer snyd.

1-DSC_0006
George Iglesisas med den svævende Pringlesdåse.

I seminaret demonstrerede og forklarede han flere af sine egne professionelle tricks med Pringlesdåser, colaflasker, farveblyanter, kreditkort, tennisbolde m.m. Han viste også et flot ”filmtrick”, hvor han forudsiger, hvilken film en publikummer vil tænke på. Det nummer er straks røget på mit repertoire.

Til sidst i seminariet gav han tilhørerne et indblik i, hvordan han styrer sin kreative proces og hvordan man selv kan gøre et gammelt nummer up-to-date, så det bliver vedkommende for publikum.

En meget inspirerende aften med en dygtig og charmerende tryllekunstner! 🙂