Vil dit barn også gerne lære at trylle?

Ved siden af at optræde med trylleri driver jeg Trylleakademiet.dk, hvor alle er garanteret den bedst mulige introduktion til magiens verden.

 

Alt for mange har haft en dårlig oplevelse med dyre tryllesæt, hvor børnene mister interessen, inden de når at mestre numrene. Den pædagogiske ide med trylleakademiets workshop er, at alle fremstiller de fleste af deres egne tryllerekvisitter. På den måde opnår de undervejs en større forståelse for grundideen i trylleri, og de etablerer en form for ejerskab over numrene.

Min erfaring siger mig, at et dårligt tryllesæt har stoppet motivationen hos mange børn og unge, der virkelig gerne vil lære at trylle.  Trylleri handler om at kunne gøre det umulige og forundre andre, men det handler først og fremmest om selv at have det sjovt, mens man leger tryllekunstner. Det er den ægte glæde ved trylleri.

Trylleri er et håndværk, som kan være svært at lære fra en kort forklaring i et tryllesæt. Derfor er mødet med en tryllelærer, der viser dig præcist hvordan numrene udføres, den bedste motivation. Min garanti er, at ingen går fra workshoppen uden at mestre numrene. Som bevis for deres nye færdigheder får alle deltagerne et flot diplom lige til at hænge op på væggen.

Og for at holde det i rigtig trylleakademistil får alle også muligheden for at få et sjovt eksamensfoto med hjem i det helt særlige akademieksamenstøj.

Besøg Trylleakademiet.