For 14 dage siden havde jeg premiere på showet ”MAGIENS MESTER – en ”svindlers” bekendelser”. Showet opføres i en privat suite på First Hotel Grand i Odense for max. 20 gæster af gangen, så publikum har mulighed for at komme helt tæt på magien.

Til premieren var der 20 festklædte publikummere, som jeg kl. 20.00 bød inden for til en magisk aften. Ideen med dresscode er således blevet godt modtaget og det er virkelig en fornøjelse at optræde for et publikum, der gør deres til at bidrage til den magiske og stilfulde atmosfære.

I aften er det så tid til det andet show og jeg glæder mig til at byde velkommen til endnu et fuldt hus af velklædte gæster i den magiske suite.

Foruden helt nye numre præsenterer jeg i showet publikum for et af verdens ældste tricks ”Cups & Balls” – på dansk kaldet ”Bægerspillet”.

Jeg elsker virkelig denne form for trylleri, hvor gæsterne er helt tæt på magien og jeg er tæt på tilskuerne og kan registrere deres mindste reaktion. Desuden er den en udsøgt fornøjelse at præsentere tryllerierne i de eksklusive rammer på First Hotel Grand. Så naturligvis er jeg meget taknemmelig for at direktionen for hotellet er så venlige at lade mig låne en af hotellets private suiter til mit show.

Foruden at præsentere en masse trylleri i showet fortæller jeg også min personlige beretning om hvordan jeg blev interesseret i trylleri og hvordan jeg forfulgte min passion om at blive tryllekunstner. På den måde er showet ikke ”bare” et trylleshow, men også en personlig historie om en tryllekunstner, der var opsat på at lære at forbløffe og more publikum.

Kig endelig forbi til et af showene!

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.