I tirsdags blev jeg ringet op af en journalist fra ugeavisen Odense. Avisen har jubilæum i år og udgiver en særavis i april, hvor de kigger tilbage på forskellige artikler m.v. Som 15-årig forudsagde jeg overskrifterne på forsiden af ugeavisen 14 dage før avisen udkom (!) og nu syntes journalisten, at det kunne være sjovt med et lille tilbageblik suppleret med en up-to-date artikel om hvordan det er gået siden dengang.

005-002Siden dengang har jeg haft et uvurderligt samarbejde med ugeavisen. Da jeg i 1995 begyndte at opsætte et stort trylleshow på Magasinet, Brandts Klædefabrik, var ugeavisen med til at give showet en flyvende start med flot omtale af showet og dets medvirkende hver onsdag i fire uger op til showet. De næste 15 år i træk var avisen hvert år med til at promovere showet med en sjov magisk historie, fortryllende fotos og en lille konkurrence, hvor læserne kunne vinde billetter til showet.

Da jeg begyndte at opføre et close-up show i 2007 var ugeavisen Odense også her med til at promovere det fra starten og i de kommende år – igen med en flot omtale og en konkurrence, hvor læserne kunne vinde billetter.

Så i går eftermiddag kiggede jeg i scrapbøger sammen med en journalist fra ugeavisen. De fleste artikler i scrapbøgerne stammer fra ugeavisen Odense og jeg er meget taknemmelig for samarbejdet, der har gjort at mange mennesker har fået kendskab til mit virke som tryllekunstner.

Artiklen kan ses i ugeavisen Odenses onsdag d. 17. april 2013. :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.