TAworkshop3-002
I foredraget “Bag om magien” fortæller jeg historien om hvordan jeg har realiseret min drengedrøm om at blive tryllekunstner.

Her først på året har jeg holdt mit foredrag   ”Bag om magien”  for en række fynske Rotaryklubber.

I foredraget går jeg bag om magien og fortæller om starten på min tryllekarriere og om hvordan jeg har uddannet og udviklet mig som tryllekunstner. Da der ikke findes nogen formel uddannelse til tryllekunstner er det nødvendigt selv at søge de ting, man har brug for at lære.

I foredraget fortæller jeg om hvordan jeg allerede som barn vidste, at jeg ville være tryllekunstner og om hvordan jeg målrettet gik efter at opfylde min drøm.

Desuden kommer jeg ind på hvad der skal til for at lære at trylle og optræde og hvilke personlige egenskaber og færdigheder, der er nødvendige for at kunne gøre sin hobby til sin levevej. Det er nemlig ikke nok ”bare” at kunne trylle.

Så for et øjeblik forlod jeg tryllekunstnerrollen og gav tilhørerne muligheden for at møde manden bag magien. Selvfølgelig blev det alligevel til et par enkelte smagsprøver på trylleri.

Det har virkelig været en fornøjelse at besøge klubberne, at møde medlemmerne og at fortælle om alle de ting, der ligger bag en utraditionel karriere som tryllekunstner. Naturligvis afslørede jeg dog ingen ”rigtige” tryllehemmeligheder! :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.