Forrige fredag havde jeg fornøjelsen at optræde ved en middag for de fynske gymnasierektorer på Kgl. Privilegeret Sortebro Kro i Odense. Middagen var en lille eksklusiv begivenhed med blot 9 gæster til ære for Steen Hoffmann, der efter 16 år som rektor for Sct. Knuds Gymnasium har valgt at gå på pension.

Rektoren på Mulernes Legatskole, hvorfra jeg selv er student, havde set mig optræde til en fødselsdagsfest for en af mine tidligere gymnasielærere og mente at min morsomme og magiske underholdning ville være ideel ved denne lejlighed også.

Trylleri er mere end velegnet som underholdning for mindre selskaber, der så får muligheden for at komme helt tæt på magien. Det er samme filosofi, der ligger bag mit show i suiten på First Hotel Grand. Publikum skal have chancen for at komme helt tæt på magien og dermed overbevise sig selv om at der ikke foregår noget fordækt (!).

820_548_hvidstue_bord_12_boernebord_4
Den Hvide Stue på Sortebro Kro.

Denne aften foregik magien i de helt særlige rammer på Kgl. Privilegeret Sortebro Kro. Kroen fik kongeligt privilegium i 1860, hvilket betød, at kromanden havde tilladelse til udskænkning og lov til at brænde brændevin, brygge øl og bage brød. Desuden var kroen fritaget for at indkvartere soldater. Det var Dronning Margrethe I, som besluttede at der langs de danske landeveje skulle ligge en kro for hver 4. mil, hvilket svarede til en dagsrejse for en hest.

Sortebro Kro ligger ved indgangen til museet ”Den Fynske Landsby”, men modsat de mange andre gamle bygninger i ”Den Fynske Landsby” er kroen ikke et museum, men derimod en af Danmarks smukkest bevarede restauranter. Vægge og gulve er nostalgisk skæve og udsigten gennem sprossevinduerne til de skiftende årstider i ”Den Fynske Landsbys” haver er uforlignelig.

Så de fynske gymnasierektorer kom denne aften helt tæt på den internationale magi fra Fyn i de traditionelle, fynske rammer på Sortebro Kro.  :)

 

Besøg Sortebro Kro.

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.