Torsdag aften d. 3. oktober 2013 afholdt Dansk Artist Forbund endnu en gang en Artistlounge. Ideen med Artistloungen er at lave en uformel aften, hvor medlemmerne kan mødes og lære hinanden at kende under hyggelige former. Desuden byder aftenen på musikalske og andre underholdende indslag.

Til denne Artistlounge underholdt sangerinden Marie Carmen Koppel med to musikere, sangeren Ivan Pedersen med to musikere og så underholdt jeg med tryllerier imellem de to musikalske indslag.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Backstage med Ivan Pedersen til Dansk Artist Forbunds Artistlounge torsdag d. 3. oktober 2013.

Mange kender Ivan Pedersen fra tiden, hvor han sammen med Lecia Jönsson dannede duoen Laban, der havde stor succes tilbage i 80’erne. Ivan er en fremragende sanger og det var en ren fornøjelse at høre ham synge hans egne sange og fortælle anekdoter fra musikbranchen og personlige historier imellem numrene.

Til sidst i hans optræden fremførte Ivan og hans to musikere en utrolig flot udgave af Don McLeans sang ”Vincent” (mere kendt som “Starry, Starry Night”) – en sang, Ivan ville ønske, han selv havde skrevet.

Fredag aften d. 4. oktober 2013 var der Kulturnat Odense. Denne aften holdt butikkerne længe åbent og der var arrangeret forskellige kulturelle begivenheder rundt omkring i byen. En del af Odense Kommunes institutioner slog dørene op for publikum og man kunne således komme indenfor på Odense Rådhus, Retten i Odense, Det Fynske Kunstakademi m.m. Desuden var der arrangeret en masse sjove begivenheder og aktiviteter rundt omkring i byen, som man kunne deltage i – dans til Big Band på Flakhaven, retsspil i Retten i Odense, film på Odense Filmværksted m.v.

KulturnatprogramPå First Hotel Grand lavede jeg Magi på Gadeplan. Vi rykkede et bord med en hvid dug ud på Jernbanegade og i læ for støvregnen under to parasoller stod jeg så i et par timer og tryllede for gæsterne i Kulturnatten og lavede lidt reklame for mit kommende show på hotellet.

Meget hyggeligt at være en aktiv del af Kulturnat Odense. :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.