ShowflyerI øjeblikket er jeg ved at lægge sidste hånd på showet ”Magi på Grand”, der har premiere torsdag d. 31. oktober 2013 på First Hotel Grand i Odense.

Herefter spiller showet hver anden torsdag. Læs mere om showet og pladsreservation.

Showet er sammensat af omkring 20 nye tryllenumre, som jeg glæder mig meget til at præsentere for publikum i de eksklusive rammer på hotellet.

Første del af showet rummer en del behændighedsnumre, men der er også blevet plads til par nye virkelig sjove numre, hvor publikum skal deltage aktivt.

Anden del af showet kommer til at handle om mentalmagi – dvs. den form for trylleri, der udelukkende drejer sig om tilskuernes tanker. Her vil jeg prøve at læse publikums tanker, at påvirke deres tanker og jeg vil også vise tilskuerne, hvordan de selv kan læse en persons tanker.

Desuden vil jeg vise et af Houdinis sidste tricks med hjælp fra Houdini selv  – det bliver ikke kedeligt!

Tankens kraft er helt utrolig. Forneden kan du i den tredje video med tryllerier på gaden foran First Hotel Grand se hvordan to personer påvirker et objekt alene ved tankens kraft.

Håber vi ses til showet. :)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yXPJFq1pjMc&w=560&h=315]

 

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.