Så er det i aften, at jeg byder det første publikum inden for til dette års close-up trylleshow ”Magi på Grand” på First Hotel Grand i hjertet af Odense.

Det er 4. år i træk, at magien bliver til virkelighed på hotellet og jeg glæder mig naturligvis meget til at præsentere publikum for mine nye tryllerier. Men allermest glæder mig til sammen med publikum at opleve den særlige atmosfære, der er på et hotel af international kaliber – at præsentere mine tryllerier i så eksklusive omgivelser er virkelig en drøm, der er gået i opfyldelse for mig.

_MG_4786
Odenses flotteste hotel First Hotel Grand danner en eksklusiv ramme om showet “Magi på Grand”.

Her til morgen medvirkede jeg i radioen “Klubben”, hvor jeg fortalte om showet og lidt om mentalmagi. Der blev også tid til en lille demonstration for den ene af værterne Nina Maria Bendixen. Du kan se indslaget på Klubbens facebookside https://www.facebook.com/Givhverdagvinger?fref=ts .

Showet spiller, foruden i aften, også flg. torsdage i 2013: 14. november, 28. november og 12. december. Alle dage kl. 20. :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.