KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Tryllekunstneren Arsene Lupin.

Torsdag d. 27. februar 2014 var den polske tryllekunstner Arsene Lupin på besøg i Danmark for at holde et seminar for danske tryllekunstnere.

Arsene Lupin har for en del år siden haft sit eget tv-show på polsk tv, hvilket har gjort ham til en af Polens mest kendte tryllekunstnere.

Det var firmaet Pegani, der havde inviteret ham på besøg i firmaets lokaler i Horsens.

Aftenen startede på sædvanlig vis med dejlig mad tilberedt af den magiske kok Henning Nielsen og hyggesnak med kollegaerne. Naturligvis var der også lige tid til at kigge på de sidste nyheder i tryllebutikken.

I seminaret viste og forklarede Arsene Lupin en del af sine egne tricks og gav bl.a. eksempler på flere gode åbningsnumre, der passede til forskellige lejligheder. Han demonstrerede også en af hans egne illusioner, hvor en kvindelig assistent bryder ud af en indespærring. Først så vi illusionen på dvd som fremført på hans tv-show og herefter demonstrerede og forklarede han illusionen for os. Desuden viste han en illusion, hvor han på forunderlig vis tryllede arrangøren Steen Pegani væk!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Arsene Lupin gav mange gode råd om tryllekunstneres påklædning.

Til sidst i seminaret gav Arsene Lupin gode råd om tryllekunstneres påklædning. Der var virkelig mange gode tips at hente.

Egentlig utroligt, at mange tryllekunstnere ikke er mere bevidst om de signaler, deres påklædning udstråler, men er så fokuserede på deres tricks. Publikum oplever jo ikke kun tricks, men danner sig et samlet indtryk af tryllekunstnerens optræden og her indgår både tricks og påklædning.

Tak til Arsene Lupin for et lærerigt og udbytterigt seminar og tak til Steen Pegani for arrangementet!

:)

 

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.