Showkatalog2014
Forsiden på nyt showprogram 2014.

En af de vigtigste ting, når man arbejder som professionel tryllekunstner, er at være synlig, så folk tænker på dig og din underholdning, når de skal holde en fest eller et andet arrangement.

Derfor har jeg netop udgivet et helt nyt showprogram, der præsenterer de mange magiske muligheder, man som arrangør kan gøre brug af, hvis man vil fortrylle et kræsent publikum.

Desuden kan man i programmet læse historien om hvordan jeg blev tryllekunstner og se en del fotos fra min scrapbog – bl.a. fra mit første publicity-stunt, hvor jeg som 15-årig forudsagde forsiden på ugeavisen i Odense 14 dage før avisen gik i trykken!

Mellemmat
Showprogrammet byder på masser af fotos fra scrapbogen.

I programmet findes også udtalelser fra tilfredse kunder m.v. Alt sammen for at forsikre arrangørerne om at de ikke køber ”tryllekunstneren i sækken”!

Naturligvis er der også blevet plads til en omtale af TrylleAkademiet.

Programmet gives bl.a. til interesserede gæster i forbindelse med ”Cocktails & Magic” hver torsdag aften på First Hotel Grand. Desuden ligger det frit fremme på hotellet, så det er tilgængeligt for hotellets mange gæster fra nær og fjern.

Har du lyst til at få et program tilsendt eller overrakt næste gang vi ses, så bare sig til! Ring blot på 30 63 52 51 eller send en mail via min hjemmeside.

:)

Har du brug for en tryllekunstner til at underholde børn og/eller voksne, så tag et kig på min hjemmeside henrikchristensen.com og se, hvordan vi sammen kan skabe magi til dit næste arrangement.

Vil du lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.