KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Henning Nielsen, The Magic Chef

Onsdag d. 9. april 2014 var 30 danske tryllekunstnere samlet i Horsens til et seminar med den danske tryllekunstner Henning Nielsen.

Henning har med sin trylleakt ”The Magic Chef” vundet priser i flere internationale trylle-konkurrencer og desuden har han turneret en del i Østen med akten og hans seminar.

I første del af seminaret viste Henning de trylle-numre, han optræder med til familie- og firmafester. Disse numre ligger langt fra det trylleri, han udfører i sine konkurrence- programmer og som kræver stor teknisk kunnen og fingerfærdighed.

De numre, Henning optræder med til fester, er som regel ikke teknisk svære at udføre. For ham er det nemlig mere vigtigt, at effekterne er enkle og at numrene er nemme for tilskuerne at følge med i. Henning fortalte, at det, at han mestrer en sværere teknik, end der kræves til at udføre numrene, giver ham en sikkerhed, der kan mærkes af publikum i hans optræden. Det betyder også, at han kan koncentrere sig fuldt ud om præsentationen og om at få folk med.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Henning foldede sig virkelig ud denne aften i Horsens – her med et underholdende rebtrick.

Henning viste og forklarede numre med balloner, stokke, toiletpapir, reb, kort, bægre, bolde m.v. Alt sammen virkeligt underholdende og charmerende præsenteret på sønderjysk.

I anden del af seminaret fortalte Henning os om udviklingen af hans close-up konkurrence-akt. I denne akt står han på samme sted hele tiden og tryller ting væk og frem og forvandler ting på mystisk vis. Naturligvis er temaet mad, så der trylles med tomater, pølser m.v.

Det var helt utroligt at se, hvor megen energi, der er lagt i de enkelte effekter og spændende at høre om alle de vanskeligheder, han har måttet overkomme i ønsket om at opnå bestemte effekter. Henning delte gavmildt ud af sine erfaringer og afslørede alt om akten.

Når deltagerne i denne aftens seminar nu ser Henning optræde med akten næste gang, vil vi værdsætte den endnu mere, da vi nu ved, hvilket stort arbejde, der er lagt i at få effekterne til at blive til virkelighed.

Tak for Henning for et godt og udbytterigt seminar og tak til firmaet Pegani for at lægge lokaler til.

:)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.