KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
MAGIENS MESTER på Kværndrup Kro.

Søndag eftermiddag d. 27. april 2014 gæstede jeg Kværndrup Kro på Sydfyn. Her præsenterede jeg close-up showet ”MAGIENS MESTER – en ”svindlers” bekendelser” for et mindre publikum på omkring 25 personer.

Showet havde premiere efteråret 2012 på First Hotel Grand i Odense, hvor det blev opført i hotellets suite for et publikum på tyve personer af gangen.

Publikum kan således komme helt tæt på tryllerierne, hvilket giver mig mulighed for at præsentere korttricks, mønttricks m.v., som ikke er så velegnet at præsentere for et større publikum.

Samtidig er det intime showformat virkelig velegnet til at skabe en tæt og magisk atmosfære.

Showet blev flot foromtalt i flere aviser.

FyensStiftstidende21042014
Fyens Stiftstidende 21. april 2014
MidtfynsPosten22042014
midtfynsposten 22. april 2014
UgeavisenSvendborg23042014
Ugeavisen Svendborg 23. april 2014.

Tusind tak til pressen for den fine omtale og tak til publikum for en hyggelig og magisk eftermiddag på Kværndrup Kro

Naturligvis også tusind tak til kroværterne Ulla og Troels for deres gæstfrihed og for kaffe og dejlig jordbærtærte i pausen. :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.