KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
David Williamson live i Horsens.

Onsdag d. 30. april 2014 besøgte den amerikanske tryllekunstner David Williamson Danmark, hvor han holdt seminar ved et lukket arrangement for 60 deltagere i Horsens.

David Williamson startede sit seminar med at fortælle, at han først og fremmest arbejder som tryllekunstner i den ”virkelige verden” og ikke som seminar-holder for trylleinteresserede. Derfor var der ikke så mange nye tricks på programmet, men derimod masser af tips til den udøvende kunstner.

Hans filosofi er, at publikum ikke bliver specielt imponeret over en tryllekunstner, der bare laver fantastiske (og kedelige!) tryllerier. Dette kalder han ”Superman-komplekset” – ingen bliver imponeret over, at du kan finde et valgt kort, da det er dit job som tryllekunstner at kunne.

Derfor skaber han i sin optræden tvivl om, hvorvidt det vil lykkes ham at gennem-føre tryllerierne på trods af, at publikum blander kortene forkert m.v. Publikum elsker at se en tryllekunstner komme galt afsted og når nummeret så endelig lykkes, bliver de virkelig imponeret over, at han har overvundet vanskelighederne.

Der er ikke en seriøs close-up tryllekunstner i verden, der ikke kender og har studeret David Williamsons tricks og har haft mindst et af dem på sit repertoire. Denne aften viste og forklarede han en række af hans egne tricks med kort, mønter, salt m.v., og kom med masser af praktiske tips og gode ideer til udførelsen.

Det sjoveste og mest berigende var dog at høre ham fortælle historier fra trylleverdenen. Mange af historierne var ret indforståede – en slags stand-up for tryllekunstnere. Det var ubeskriveligt sjovt at opleve en komisk og selvironisk udlevering af trylleverdenen og af os tryllekunstnere.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Henning Nielsen bød på helstegt pattegris.

Inden seminaret var der middag med helstegt pattegris tilberedt af den magiske kok Henning Nielsen. Virkeligt dejligt at møde sine kolleger under så hyggelige former.

Tak til firmaet Pegani for en fantastisk aften i selskab med en af verdens sjoveste tryllekunstnere. :)

Showkatalog2014Er du også på udkig efter et overraskende, morsomt og magisk indslag til familie-festen, personalefesten eller julefrokosten?

Så bør du have mit nye showkatalog. Kataloget fortæller om de mange magiske muligheder, du som arrangør kan gøre brug af, hvis du vil fortrylle et kræsent publikum.

Du får programmet gratis tilsendt ved at ringe på 30 63 52 51 eller sende en mail til henrik@henrikchristensen.com. Du kan også bestille det via henrikchristensen.com

Vil du også lære at trylle? Besøg Trylleakademiet.